Konfliktforebyggelse

At samarbejde helt uden konflikter er den umulige opgave. Men at forebygge dem, så flest muligt af dem ikke opstår – kræver mindre end du tror…

Når vi nu ved, at det er nogenlunde samme redskaber der forebygger konflikter, som dem der gør det nemmere at håndtere konflikter kon- struktivt når de allerede er eskaleret, så giver det god mening at in- vestere ressourcer i konflikt forebyggelse.

Ved at lære hvad der sker hvis ‘de andre trykker på dine røde knapper’ kan du håndtere dine konflikter langt mere effektivt og konstruktivt end hvis du manøvrerer på ‘autopilot’ i dit arbejds-liv.

Viden om hvorledes de 9 Enneagram persontyper irriteres og reagerer helt forskelligt før og under konflikt situationer, sætter alle team’ets medlemmer i stand til at agere langt mere hensynsfuldt og med større rummelighed.

Øget effektivitet, produktivitet, indtjening og bedre service er blot nogle af de resultater du vil kunne måle efter kort tid med færre konflikter.

Og så er det iøvrigt trivsel der gør det sjovt og lystbetonet at gå på arbejde..

I de mange år vi har hjulpet ledere og medarbejdere til et bedre samarbejde, øget effektivitet og trivsel – har Enneagrammet været brugt i bl.a. følgende discipliner:

Business

Ledelse
Samarbejde
Trivsel
Kommunikation
Feedback
Teambuilding
Organisationsudvikling
Forandring
Projektledelse
Salg og service
Præsentationsteknik
Coaching
Rådgivning og mentoring

Personligt/privat

Personlig udvikling
Selvværdstræning
Selvforståelse
Forandring
Tolerance for andre
Skabe bedre relationer
I parforhold og familieliv
Til forståelse af sine børn
I kunst og kreativitet
Spirituel vækst
Rådgivning
Coaching
Terapi
Psykoanalyse

Kontakt Michael Groser

Send en helt uforpligtende forespørgsel til Michael Groser, ved at udfylde nedenstående felter…