Inspirerende lederskab

At være i stand til at lede andre er en særlig gave som vi alle har. Hvis vi opdager og anvender vores leder-talenter tilpas, dvs. uden at overforbruge dem, kan alle tage lederskab i en hvilken som helst situation, og på et hvilket som helst tidspunkt.

Den lidt filosofiske udlægning: Engang troede vi at jorden var flad! Vi var derfor yderst begrænsede, af angst for at falde ud over kanten. Ved at være nysgerrige og undersøg vores horisont (ret bogstaveligt!) opdagede vi at jorden faktisk er rund og nu rejser vi ubegrænset og uden frygt. Man kan sige at vi har fået langt flere handle muligheder, uden at jorden i øvrigt har ændret sig!

De fleste ledere er underlagt lignende begrænsende tankemønstre som styrer hvorledes og med hvilke motiver (og begrænsninger) vi leder andre. Det hindrer os i at være maksimalt inspirerende og motiverende overfor vores medarbejdere, indtil vi udvider vores tanke- og handlemønstre markant. Når det sker er der ingen

Persontype værktøjet, Enneagrammet, er et komplet, trygt og professionelt krakskort at navigere gennem denne spændende rejse med. Både du der er leder samt dine medarbejdere vil i langt højere grad føle sig motiveret til arbejdet, idet der i langt højere grad kommunikeres konstruktivt og fokuseres på styrker og motiverende arbejdsopgaver.

I de mange år vi har hjulpet ledere og medarbejdere til et bedre samarbejde, øget effektivitet og trivsel – har Enneagrammet været brugt i bl.a. følgende discipliner:

Business

Ledelse
Samarbejde
Trivsel
Kommunikation
Feedback
Teambuilding
Organisationsudvikling
Forandring
Projektledelse
Salg og service
Præsentationsteknik
Coaching
Rådgivning og mentoring

Personligt/privat

Personlig udvikling
Selvværdstræning
Selvforståelse
Forandring
Tolerance for andre
Skabe kærlige/bedre relationer
I parforhold og familieliv
Til forståelse af sine børn
I kunst og kreativitet
Spirituel vækst
Rådgivning
Coaching
Terapi
Psykoanalyse

Kontakt Michael Groser

Send en helt uforpligtende forespørgsel til Michael Groser, ved at udfylde nedenstående felter…