Enneagram-uddannelse
Rejsen starter her – og varer for evigt!

Enneagram-uddannelse i Jylland
Nyt hold starter 31. oktober 2020 – vent ikke for længe med at tilmelde dig!

I løbet af 2 energigivende, indsigtsfulde og underholdende weekender vil Michael dels inspirere dig med indsigter i Enneagrammet, de 9 typer, de 3 instinkter og en masse mere, dels invitere dig med på rejsen til den bedste udgave af dig selv.

At hjælpe
dig er nemlig Michaels passion!

Du får ufattelig meget for pengene!

Indhold
Intro til Enneagrammet som værktøj for gode relationer, inspirerende kommunikation og færrest mulige konflikter i dit liv.

  • De 9 Enneagram persontyper (livsstrategi, adfærd og motiver)
  • De 3 Enneagram instinkt-varianter (Behov, kærlighed og relationer)
  • Enneagrammet i relation til Kommunikation
  • Enneagrammet i relation til Konfliktforebyggelse- og håndtering
  • Din personlige udviklingsplan – (inkl. overrækkelse af diplomer)

Fokus på let anvendelige og konkrete værktøjer
På 4 dage får du værdifulde indsigter i dine styrker og faldgruber samt praktiske, nede-på-jorden værktøjer til at blive den bedste udgave af dig selv. Det vil for de fleste udmønte sig i endnu bedre relationer, både de private og dem på jobbet.
Når du kender dig selv, opnår du det bedste fundament for samarbejde og relationer med andre, inspirerende og præcis kommunikation og kun få konflikter. Plus en hel masse andet positivt …

Denne komprimerede uddannelse, alene baseret på Enneagrammet, har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag (se udtalelser nedenfor).

Pakken inkluderer tillige Michaels Grosers bestseller-bog “Enneagrammet i praXis”.

Du vil lære om både de 9 typer og de 3 instinkt-varianter!
Du vil på uddannelsen få indgående og praktisk anvendelig indsigt i persontypeværktøjet Enneagrammet. Du vil tillige få identificeret din egen type og rækkefølgen på dine tre Enneagram-instinkter.
Kendskab til din type giver dig mulighed for at spille dig selv bedre ved at bruge dine styrker og talenter optimalt. Samtidig vil du få indsigt i dine faldgruber og derved blive bevidst om, hvordan du undgår at ryge i dem!

Indsigt i din instinkt-rækkefølge vil give dig præcis og dermed værdifuld indsigt i, hvad du helt præcist har brug for for at blive gladere og mere tilfreds i hverdagen. Måske endda lykkelig!

Du får tillige sandsynligvis gode forklaringer på, “hvad der er galt med de andre!” (smil NU!).

OBS! OBS! OBS!
Som deltager “risikerer” du, at dit parforhold og dine kollegiale relationer pludselig blomstrer allerede kort inde i uddannelsen!

Pris: DKK 6.995,- for selve kurset.
Du kan desuden – ved tilmelding – tilvælge overnatning en eller to nætter.
Pris pr. overnatning: DKK 566,-

Alle priser er angivet ekskl. moms

Kursusprisen inkluderer
Undervisning alle 4 dage, bestseller-bogen “Enneagrammet i praXis”, øvrige materialer samt morgenkaffe/brød, frokost inkl. 1 drikkevare samt eftermiddagskaffe/te med kage.

Tidspunkt
Undervisning alle dage kl. 9-17 (morgenbrød fra kl. 8).

Betaling via EAN (det offentlige)
Hvis du har brug for en EAN-faktura, så send en mail til ulla@michaelgroser.dk med oplysning om deltagere (navn og e-mail), EAN-nr. samt navn og e-mailadresse på kontaktperson – så sender vi en elektronisk EAN-faktura.

Parkering
Der er parkering lige udenfor kursusstedet.

Framelding
Ved framelding senere end 14 dage før kursusstart betales 50% af kursusprisen. Ved framelding senere end 2 dage før kursusstart betales den fulde kursuspris.


Tidligere deltagere har sagt…

Medarbejderne hos os har sagt, er at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab”. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom. /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt. /Bente N.

Klik på knappen herunder for at tilmelde dig

Enneagram-uddannelse Efterår 2020 Jylland

Datoer for Enneagram-uddannelsen EFTERÅR 2020 – Jylland

31.10.2020 – 01.11.2020
Intro til Enneagrammet som værktøj, Typerne.

28.11.2020 – 29.11.2020
Instinkterne og relationer, Kommunikation, Konfliktforebyggelse, Enneagrammet i praXis (inkl. overrækkelse af diplomer)