Kom på Enneagram-kursus
… I arbejdstiden!

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler fører Michael Groser dig med dette kursus ind i Enneagrammets verden og de 9 persontyper og 3 instinkter – og viser dig vejen til at blive en bedre udgave af dig selv.

Kurset består af 2 moduler, som kan tages enkeltvis eller samlet:

Modul 1- Typerne
Modul 2 – Instinkterne (Læs om Modul 2 – Instinkterne længere nede)

Modul 1 – De 9 Enneagram Typer
Få let anvendelige og praktiske redskaber til at forstå dig selv og andre samt inspiration til, hvordan du bliver en bedre udgave af dig selv.

Forstå andres handle– og tankemønstre, og styrk din evne til at samarbejde.

Med Enneagrammet som Krak-kort kan du på kort tid opnå indsigt i dine egne og andres handle- og adfærdsmønstre, samt forbedre dine evner til at op- og udbygge sunde relationer, både kollegialt, kunderelateret og privat.

Deltagerprofil
Modul 1 henvender sig til dig, som ønsker langtidsholdbare redskaber til at forstå dig selv og andre bedre. Du er nysgerrig på dine egne og andres handlemønstre og især jeres motiver (hvorfor gør vi som vi gør). Du er sikkert på jagt efter praktiske redskaber til at samarbejde med eller lede andre.

Indhold

 • Introduktion til Enneagrammet som værktøj
 • Viden om de 9 persontyper og den frygt der styrer typens adfærd
 • Få værdifuld indsigt i de 3 intelligenscentre (krop, hjerte, hoved)
 • Introduktion til de 9 niveauer i selvindsigt (Riso/Hudson)

Dit udbytte

 • indsigt i autopilot-adfærden i alle 9 persontyper
 • Indsigt i typernes overbevisninger, automatiske handle- og tankemønstre, frygt m.m.
 • En udbygget tolerance og rummelighed
 • Et endnu bedre fundament for samarbejde med andre
 • Lær at tage bedre beslutninger
 • Lær at udnytte dine egne og andres styrker
 • Hør, hvad der hhv. motiverer eller demotiverer forskellige typer
 • Bliv bedre til at tage hensyn til dine og andres udfordringer
 • Lær at håndtere og forebygge stress hos dig selv og dine kolleger

 

Modul 2 – De 3 Instinkter
Udvid dit kendskab til de tre instinkt-varianter og få endnu mere arbejdsglæde og forståelse for dine egne og andres handlemønstre.

Med et udvidet kendskab til de 3 instinkt-varianter ”Een-til-een”, ”Redebygger” og ”Navigatør” bliver du i stand til at forstå egne og andres værdi-systemer, motivation og glæde/lykke systemer, hvorved du bl.a. bliver endnu bedre til at tage hensyn til dels dine egne dybere behov og andres ligeså. Du øger dermed også dine chancer markant, for at minimere og håndtere konflikter og blive bevidst om din kommunikationsstil.

Deltagerprofil
Som deltager på dette modul er du nysgerrig på dine egne og andres dybereliggende værdier, glædes- , tilfredshed- og lykkesystemer. Du kunne antagelig godt bruge praktiske redskaber til at øge kvaliteten af dit samarbejde med eller lederskab af andre.

For at kunne deltage på dette modul, skal du have kendskab til Enneagrammet svarende til modul 1 eller tilsvarende Enneagram-viden fra anden aktør.

Indhold

 • Indsigt i de 3 instinktvarianter, Redebygger, Een-til-een og Navigatør
 • Viden om, hvorledes instinkterne påvirker din Enneagram-types adfærd
 • Konkrete tips og indsigter til at stige i selvindsigt – hjælp af viden om instinkterne
 • Enneagrammet lagt oven på en enkel, let anvendelig kommunikations-teori
 • Læring om de øvrige Enneagram-typers vidt forskellige kommunikationsstil
 • Viden om de 9 Enneagram-typers måde at tilgå/undgå/håndtere konflikter
 • Du opdager en ”modgift” til de Enneagram-typer som irriterer dig

Dit udbytte

 • Indsigt i Enneagrammets tre instinktuelle varianter – hvilket giver dig energi og hvilket udmatter og dræner dig?
 • Du får vigtig viden om, hvad der gør dig glad og tilfreds.
 • Lær at mærke helt tydeligt, når dit primære (stærkeste) instinkt er i spil
 • Opdag, hvor drænet, frustreret og udmattet det nederste (svageste) instinkt kan få dig til at føle
 • Du lærer din egen kommunikationsstil at kende
 • Du får redskaber til at håndtere eller acceptere konflikter

Undervisningens form
I begge moduler er der ud over Michaels oplæg og undervisning indlagt tid til dialog og sparring deltagerne imellem, således at det lærte gøres håndgribeligt og let overføres til din virkelighed.

Priser
1 modul – kr. 2.450,- pr. deltager


SPAR ved SAMTIDIG tilmelding til begge moduler
2 moduler – kr. 4.410,- pr. deltager – Du sparer kr. 490,-

Prisen inkluderer
Kursusmaterialer, bestseller bogen “Enneagrammet i praXis” af Michael Groser, Let morgenmad, frokost samt kaffe/te, eftermiddagskage, frugt og isvand.

Alle priser er angivet ekskl. moms.

_____________________________________________________

Tidligere deltagere har sagt…

Medarbejderne hos os har sagt, at det har været spændende at få mulighed for at forstå sig selv og ikke mindst hinanden – på en anden måde. Der er allerede blevet refereret mange gange til kendetegn ved personlighedstyperne i forskellige situationer, der har medført en større forståelse overfor egen måde at handle på, men også i forhold til hinandens ageren. En større tolerance. Det er blevet lettere at se forskellighed som en kvalitet og kompetence da vi har fået en større forståelse for vores indbyrdes forskellighed via Enneagrammet. Vi har har også som ledelse taget det med os, at vi har fået en øget bevidsthed i forhold til hvordan vi motiverer de forskellige medarbejdere bedst. /Rikke B.

Dit foredrag var en kæmpe succes, vi morede os alle meget, og jeg tror også at vi alle fik lidt med hjem at tænke over. Det var på mange måder en kæmpe øjenåbner i forhold til både egen og andres opførsel… /Jane J.

Efter kurset tror jeg fuldt og fast på at Michael er vild med mennesker (som han sagde i introduktionen). Michael er virkelig et motiverende bekendtskab”. /Carsten L.

Michael giver med sin energi, drive og empati fornyet motivation og energi til at se udfordringer i øjnene som ellers virkede svære at overskue… /Gertrud B.

Når du deler eksempler fra dit eget liv, Michael, så tuder jeg enten af grin, eller også forbavses jeg over din åbenhed foran så mange mennesker! Og så bliver jeg forøvrigt lidt klogere på mig selv hver gang… /Merete P.

Michaels sprudlende karisma og indlevelse gav mig urimelig meget ny energi. Selv de aftner hvor jeg nær ikke var kommet på grund af træthed, gik jeg hjem med mere energi end da jeg ankom. /Peter S.

Ting som før har været en gåde for mig, oplevede jeg pludselig faldt på plads. Michael har en evne til at gøre det komplekse ret enkelt.” /Bente N.

Tilmelding kan desværre p.t. ikke foretages fra Safari browseren, dvs. Mac/iPhone/iPad.
Vi er derfor nødt til at bede dig foretage tilmelding via en anden browser, fx Google Chrome, Firefox etc. Vi beklager ulejligheden!